乐娱网
您的当前位置:首页国家开放大学管理英语2形-开放大学英语2答案之欧阳学创编

国家开放大学管理英语2形-开放大学英语2答案之欧阳学创编

来源:乐娱网
自测一

时间:2
021.03.03创作:欧阳学
题:-How’s your mother doing?

答案:She is very well

题:— Do you mind if I record your lecture?— _________________. Go ahead.

答案:Not at al

题:— I was worried about my math, but Mr. White gave me an A.

答案:Congratulations!

题:—Can you go skating with us this afternoon? 

答案:have to

题:—I’m terribly sorry that I’ve spilled some coffee on the table.

答案:It doesn’t matter

题:—Would you like to go to the concert with us? 

答案:I wish I could

题:―Whose textbook is this?  ―It _______ John’s. It has his name on it.

答案:must be

题:He is ________ this company. 

答案:in charge of

题:He says what he thinks and does what he wants to do, ________ other people’s feelings. 

答案:regardless of

题:He was always ______ in sharing his enormous knowledge.

答案:generous

题:His action is always ______ with his words.

答案:consistent

题:More than 30 people ______ the position.

答案:applied for

题:One day, our dreams will ____________ reality. 

答案:turn into

题:The enemy has strengthened their ______ position.

答案:defensive

题:We think that Smith should be told about his ______ condition as soon as possible.

答案:physical

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:C; 子问题 2:C; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

The houses we live in are very {A. expensive; B. important; C. huge}. They keep us from being

子问题 1:B. important; 子问题 2:C. where; 子问题 3:A. care for; 子问题 4:B. sizes; 子问题 5:C. built

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

There are more ants than any other kinds of land animals in the world. They range from 0.1 to

子问题 1:B; 子问题 2:A; 子问题 3:C; 子问题 4:C; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:F; 子问题 2:F; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:T

自测二

题: Hiring a good employ may cost much money and time, _______, it can win much more for

答案:however

题:________  a company really wants is a candidate ________ has the right skills.

答案:What…that

题:My name is Helen, and I was born in 1980. My major was electrical engineering.

答案:Tell me your name, please.

题:—                     ?— I have worked for IBM for 3 years.

答案:What is your working experience?

题:— Hi, Helen, I’ll have an interview tomorrow. I’m afraid I can’t make it.

答案:Sure, you can. Take it easy.

题:—May I ask you why you left the former company?

答案:Because I want to change my working environment and seek new challenges.

题:—What starting salary do you expect?

答案:I'd like to start at ¥5000 a month. 

题:Hiring the right employee _ you ___ a thousand times over in high employee morale. 

答案:pays…back

题:I’m writing to ________ a position as a computer engineer in your company. 

答案:apply for

题:The candidate should dress in a manner that is appropriate to the position _ he is

答案:for which

题:These tips may help you avoid ________ bad employees for your company.

答案:hiring

题:We should take the degree ________ account when we recruit a new secretary.

答案:into

题:You also should send a resume ________ the employer know more information about you.

答案:to let

题:You can try these methods to keep your interview anxiety ________ control. 

答案:under

题:You must ________ the annual certification of employment online within 15 days. 

答案:submit

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:B; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:C; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Stress around interviews is often influenced by our assumptions we make to ourselves about

子问题 1:B; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:A; 子问题 5:C

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

The old saying “practice makes perfect” applies to interviewing too. Conduct practice

子问题 1:A. so; 子问题 2:C. asked; 子问题 3:B. simply; 子问题 4:C. whether; 子问题 5:B. confidence

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:T; 子问题 2:F; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:T

自测三

题: ______ you prepare cross training plans, you need to consider both the company benefits

答案:As

题:—______________________—Everything is going smoothly.

答案:How is everything going?

题:—______—In total, it should be about 15,000 RMB for the three-daytraining.

答案:How much have you budgeted for the training?

题:—_________—It might be a good idea to read some simplified books first. 

答案:What books would you recommend?

题:—Any suggestions for the project?—______________________

答案:I advise you to put more hands in this project.

题:—Should I leave earlier tomorrow morning?—______________________

答案:Yes, it’s better to leave earlier to avoid the morning traffic.

题:According to theirfeedback sheets, the participants are all _____with the training.

答案:satisfied

题:American young people would rather ______ advice from strangers.

答案:get

题:Anyone who has worked here for over three years is   for sick pay.

答案:eligible

题:Does his absence  to your work?

答案:make a difference

题:How many players does a baseball team?

答案:consist of

题:Participants have _____the Productivity Analysis Worksheet.

答案:completed

题:The training is _____positive results on the job they are presently _____.

答案:bringing about, doing 

题:We need to carry out a proper  of the new system.

答案:evaluation

题:Write the telephone number down you forget.

答案:in case

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:C; 子问题 2:A; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:B

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

PPHC and Gooseneck are two organizations that do similar community work. Each has hired a

子问题 1:C; 子问题 2:A; 子问题 3:B; 子问题 4:C; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Want to keep your staff motivated about learning new concepts? The quality and variety of the

子问题 1:A. offer; 子问题 2:C. Whatever; 子问题 3:B. ultimately; 子问题 4:B. needed; 子问题 5:C. continuing

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:T; 子问题 4:T; 子问题 5:F

自测四

题:______ the feedback is very helpful for planning future meetings and events.

答案:Getting

题:—       ?— It will be held on the 3rd floor of Shakiraton Hotel.

答案:What is the address of your speech

题:— How do you think of the theme of our event?

答案:It’s pretty good.

题:— Let’s make plan first for our events, shall we?.  

答案:OK, let’s do it.

题:— What kind of event are you going to plan?

答案:A birthday party for my brother.

题:— Your plan is perfect and I believe that it will be a great success .

答案:Thank you very much.

题:Are you familiar ______the saying, “it’s not what you know, but who you know”? In

答案:with

题:At the end of the day, you want all attendees _____ your event to remember this key

答案:leaving

题:He keeps on his focus on      money.

答案:making

题:Let’s ______ our plan.

答案:start

题:The success of our event is____ to the sponsor.

答案:related

题:They have disagreement __the plan of celebrating the founding of the community.

答案:on

题:This involves ______ the high-level reasoning behind your intentions for the event.

答案:identifying

题:We should keep in mind        the feedback is very helpful for planning future meetings

答案:that

题:Your long-term success in event planning will be based       the experience you had.

答案:on

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:A; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:C; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Successful and memorable events don’t just happen. Organizing and holding an event takes

子问题 1:C; 子问题 2:C; 子问题 3:B; 子问题 4:C; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Successful events don't just happen - they're the result of {A. plan; B. planning; C. planned}. The

子问题 1:B. planning; 子问题 2:A. bigge; 子问题 3:C. miss; 子问题 4:C. Whether; 子问题 5:B. appeal to

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:F; 子问题 2:F; 子问题 3:T; 子问题 4:F; 子问题 5:T

自测五

题:____ face-to-face interviews, questionnaires are cheaper for collecting data from a large

答案:Compared to

题:—               ?—Twice a week.

答案:How often do you use our company’s product

题:— Our company is doing a customer service questionnaire .May I take you a moment?

答案:By all means

题:— Thank you very much for answering our questions. It really helps our market research

答案:It’s my pleasure.

题:— What’s your view on our questionnaire_?_— ________________

答案:First of all .We’d better change our question order.

题:— Would you mind filling the questionnaire for me?

答案:No problem. Just give me your questionnaire.

题:Customers  ______ refuse to filling the questionnaire are not permitted to buy the

答案:Who

题:I’d like to_______ that the staff member who served me didn’t really seem to know

答案:point out

题:Our company will _____the customers’ suggestions.

答案:respond to

题:Questionnaires are easy to ____.

答案:analyze

题:Questionnaires are not suitable_____some people.

答案:for

题:The Jiahe Community Service Center is about to ______ service for residents.

答案:provide

题:The quality of questionnaire will_____how much information we know from our

答案:affect

题:Where are you used to____ vegetables?

答案:buying

题:You need to _____ those questionnaire papers for your company.

答案:hand out

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:A; 子问题 2:C; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:B

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Questionnaires can be a simple way to get to know your audience’s opinions. Though it is

子问题 1:C; 子问题 2:C; 子问题 3:A; 子问题 4:A; 子问题 5:B

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

The qualities of a good questionnaire

子问题 1:A. writing; 子问题 2:A. Secondly; 子问题 3:C. In order to; 子问题 4:B. In a word; 子问题 5:A. help

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:T; 子问题 2:F; 子问题 3:T; 子问题 4:F; 子问题 5:T

自测六

题:— Can you stay here longer?—   , but I have to be back tomorrow.

答案:I’d love to

题:— Did the medicine make you feel better?   No. The more           I feel.

答案:medicine I take; the worse

题:— How do you like living in Beijing?答案:I love it. Beijing is such a beautiful city

题:— I am sorry. Now what were we talking about?

答案:You were saying that you used to be a teacher

题:— This jacket is so good.   ?— It’s 200 yuan. I can give you special 20% discount on it.

答案:How much is it

题:— What do you think of your mother’s advice?

答案:It doesn’t fit us, actually

题:Her article is ____ in her class.

答案:the best

题:I didn’t do ______ last week.

答案:anything

题:I have coffee            breakfast time.

答案:at

题:I like cooking for my friends in            free time. 

答案:my

题:I would rather ______ two weeks earlier.

答案:you had come here

题:Look! __________.

答案:Here comes the bus

题:The music           like the singing of a bird.

答案:sounds

题:They have learned about ______ in recent years.

答案:hundreds of English words

题:You’d better have your hair _____ before going to your friend’s wedding. 

答案:cut

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:C; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:B

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Everyone wants to healthy and happy. When illness does come, the whole family is

子问题 1:B. affected; 子问题 2:C. but; 子问题 3:A. strain; 子问题 4:C. assumed; 子问题 5:A. consequently

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Mary began playing the violin when she was only six. Her father came across a really old

子问题 1:C; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:B

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:F; 子问题 2:F; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:T

自测七

题:—       — Neither do I. Look at our community, it is such a mess.

答案:I really don’t think our service center is satisfying.

题:—                     ?—That’s great! 

答案:How about going to dinner at the Mexican restaurant tonight

题:—Customer: We have ordered for almost one hour. Why is it so hard to get our dishes

答案:I’m really sorry about that.

题:—Hello, is that service center? The elevator of our apartment doesn’t work.

答案:Sorry, I’ll have it checked out at once.

题:—Why do you look unhappy. What’s the matter?

答案:I’m rather disappointed with the poor quality of the radio I’ve just bought.

题:I don’t know         . I just arrived here two minutes ago.

答案:what’s going on

题:It is only by agreeing with their view point and          that you will resolve the situation

答案:suggesting a possible solution

题:Our workers have been checking the heating system since you called us. I          you it will

答案:assure

题:The heating system of our apartment broke down so I made a ______ call to the

答案:complaint

题:The more information you can get,          in your field. 

答案:the more competitive you will be 

题:They          since last night. They are about to finish the work. 

答案:have been cleaning the system

题:They promised          the car for us.

答案:to repaired

题:We          it very much that you’ve come to give us a timely ride. Otherwise we would

答案:appreciate

题:We are under ______ to finish the task within such limited time.

答案:pressure

题:We feel          with the inconvenience the service center brought us. 

答案:disappointed

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:C; 子问题 2:A; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:C

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Angry customers tend to aim their dissatisfaction and complaints at staff members. If this

子问题 1:A; 子问题 2:C; 子问题 3:B; 子问题 4:C; 子问题 5:C

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Imagine this situation: you have bought a faulty item from a shop and you take {A. them; B. it;子问题 1:B. it; 子问题 2:A. which; 子问题 3:C. favours; 子问题 4:A. as; 子问题 5:B. with

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:F

自测八

题:_____ the fog, we should have reached the annual meeting site on time. 

答案:But for

题:—                     ?— It costs us ten thousand dollars.

答案:How much does the printing of the annual report cost

题:—                     ?—It will take at least two weeks.

答案:How soon will you finish our annual report

题:—Good morning, Sunshine Community Center! May I help you?

答案:I need a plumber to repair the water pipe in my kitchen

题:—How did your talk with the community resident go?   

答案:I’m not sure.

题:—Would you mind answering some questions about your annual report?   

答案:No, as long as it doesn’t take long

题:I’m confident in these as long as we ________ the needs of the community residents and

答案:keep an eye on

题:If I _____ you, I _____ more attention to the independent auditors’ report and financial statements in the annual report.

答案:were; would pay

题:People ______ find useful information from the annual report.

答案:could

题:The investor should be aware of the limitations of the financial statement analysis

答案:based on

题:The new year is just _________.

答案:around the corner

题:Under no circumstance _____ to tell lies to the public.

答案:are the companies allowed

题:We have to ______ our annual work report to the manager next week. 

答案:hand in

题:When reading the annual report, we should look out ______ the areas where the company did not comply with the regulations.

答案:for

题:When stating problems, we can make a _____ with those from last year. 

答案:comparison

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。

子问题 1:A; 子问题 2:C; 子问题 3:A; 子问题 4:C; 子问题 5:C

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

子问题 1:A. useful; 子问题 2:A. prefer; 子问题 3:C. no; 子问题 4:B. both; 子问题 5:B. without

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

If you take the following steps, you can make a satisfactory annual report. And your boss and

子问题 1:B; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:C; 子问题 5:C

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:T; 子问题 2:F; 子问题 3:T; 子问题 4:T; 子问题 5:T

时间:2
021.03.03创作:欧阳学

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容